Nieuws van IJsbaan 't Goor

het gaat nu toch echt gebeuren !!!

Het is eindelijk zover. Vandaag de laatste ijsmeting gedaan. En jawel we hebben de 7 cm gehaald. Dus we kunnen Schaatsen. Vanaf vrijdag 12 februari om 15:00 gaat de baan open. Wij hanteren andere  openingstijden door Corona. Dus deze wijken af van de op de site vermeldde tijden. Houdt hier rekening mee. Hieronder staat het protocol, de openingstijden en de entreeprijzen die wij gaan hanteren. Maatregelen in verband met Corona Wat is er mooier dan schaatsen op een mooie en veilige natuurijsbaan in winterse sferen? Als bestuur van de Stichting IJsbaan ’t Goor in Marienheem hebben wij de afgelopen tijd Lees verder…

vrijwilligers gezocht !!!

Vrijwilligers gezocht!! de omstandigheden dat wij de ijsbaan open kunnen doen lijken gunstig. Daarom zijn op zoek naar vrijwilligers die een uurtje of 2 uurtjes achter de kassa/ koffie to go verkoop willen helpen. zodat we in deze coronatijd toch nog plezier kunnen beleven van deze winterse omstandigheden. meld je aan via contacten of facebook.

ijsmeting 09-02-2021

Gisteren de eerste meting op de baan verricht. Het ijs is nu bijna 4cm dik. Dus nog even geduld!!

de weersvoorspellingen

De komende dagen zal het spannend worden. Hoeveel sneeuw zal er vallen? Hoe hard zal het werkelijk gaan vriezen? Hoe gaat het ijs eruit zien? Wij houden jullie op de hoogte. Corona Ook wij zijn genoodzaakt om de richtlijnen van het RIVM te hanteren.

Meting 24-01-2019

Vanmiddag hebben we 4,5 cm gemeten, dit is helaas nog niet voldoende. We hebben 6,5 – 7 cm nodig.

Stand 23 januari 2019

Afgelopen zondag was de baan perfect dicht gevroren. Woensdag konden we al een ijsdikte van 3,5 cm meten met een laag sneeuw van 10 cm! Gelukkig hebben we een mooie ruime baan sneeuwvrij kunnen maken. Laat de beloofde nachtvorst nu maar komen! Donderdagmiddag wordt de ijsdikte weer gemeten!

Goed nieuws!!

Vanavond (vrijdag 2 mrt) van 18.00 – 21.00 is de ijsbaan open!!

Meting 01-03-2018

De ijsdikte aan de voorkant van de baan is ongeveer 5 cm, aan de achterkant is deze bijna 6 cm. Na nog een goede nachtvorst HOPEN we dat de ijsbaan morgenavond (gedeeltelijk) open kan!! Houd de site en facebook in de gaten.

Stand 28 februari

Vanavond werd een dikte van 4 cm gemeten, wat nog te dun is (moet ongeveer 6,5 – 7 cm zijn). Morgenavond wordt weer een meting gedaan.

Conditie ijs 27 februari

Ondanks de stevige nachtvorst valt de aangroei van het ijs tegen; dinsdagavond was de dikte van het ijs ongeveer 3 cm en dit is helaas nog verre van de vereiste dikte. Woensdagavond wordt weer een meting gedaan.