Nieuws van IJsbaan 't Goor

Meting 24-01-2019

Vanmiddag hebben we 4,5 cm gemeten, dit is helaas nog niet voldoende. We hebben 6,5 – 7 cm nodig.

Stand 23 januari 2019

Afgelopen zondag was de baan perfect dicht gevroren. Woensdag konden we al een ijsdikte van 3,5 cm meten met een laag sneeuw van 10 cm! Gelukkig hebben we een mooie ruime baan sneeuwvrij kunnen maken. Laat de beloofde nachtvorst nu maar komen! Donderdagmiddag wordt de ijsdikte weer gemeten!

Goed nieuws!!

Vanavond (vrijdag 2 mrt) van 18.00 – 21.00 is de ijsbaan open!!

Meting 01-03-2018

De ijsdikte aan de voorkant van de baan is ongeveer 5 cm, aan de achterkant is deze bijna 6 cm. Na nog een goede nachtvorst HOPEN we dat de ijsbaan morgenavond (gedeeltelijk) open kan!! Houd de site en facebook in de gaten.

Stand 28 februari

Vanavond werd een dikte van 4 cm gemeten, wat nog te dun is (moet ongeveer 6,5 – 7 cm zijn). Morgenavond wordt weer een meting gedaan.

Conditie ijs 27 februari

Ondanks de stevige nachtvorst valt de aangroei van het ijs tegen; dinsdagavond was de dikte van het ijs ongeveer 3 cm en dit is helaas nog verre van de vereiste dikte. Woensdagavond wordt weer een meting gedaan.

Meting ijsdikte – 26 februari

Onze ijsmeesters meten regelmatig de dikte van het ijs en tot op heden is deze nog niet voldoende. Dinsdagavond wordt weer een meting gedaan. Houd de website en/of facebook in de gaten!

Ijsdikte 23 februari

De dikte van het ijs was vrijdagmiddag 23 februari helaas nog slechts 1 cm. Maar….de weerberichten voor de komende dagen beloven veel goeds voor de schaatsliefhebbers!  

Geslaagde avond naar de Scheg met de VAG

Op vrijdagavond 16 februari om 19.15 uur kwamen alle kinderen met chauffeurs en begeleiders bij het Asspel; een mooie grote groep met 51 kinderen en 16 volwassenen, geweldig! Toen iedereen zijn plekje in de auto gevonden had zijn we gezamenlijk vertrokken. Bij de Scheg aangekomen werd er enthousiast geschaatst, gezellig met elkaar op de kleinere binnenbaan gespeeld en er werd zelfs fanatiek ijshockey gespeeld! In de dweilpauze was het natuurlijk tijd voor “koek en sopie”. Na een beker warme chocolademelk met gevulde koek konden we ons na de pauze nog een half uurtje op het ijs vermaken, waarna we weer Lees verder…

Verkoop seizoenkaarten 2017-2018

De seizoenkaarten 2017/2018 voor ijsbaan ’t Goor worden in de week van 13 t/m 18 november huis aan huis verkocht. Mocht u de verkopers hebben gemist, dan kunt u in deze week ook bij de onderstaande bestuursleden kaarten kopen. Wij hopen op een mooie winter met veel schaatsplezier! Bestuur ijsbaan ’t Goor Hans Horenberg Jos Hofstede Harrie Oosterwechel Mariska Jansman Grietje Visser