Nieuws van IJsbaan 't Goor

**schaatsen 20 januari 2024**

Vanmiddag kan er weer geschaatst worden. Vanaf 13 uur is de baan weer op. veel plezier❄❄

ijsbaan geopend

De ijsbaan is vandaag 12-01-2024 geopend vanaf 13.00 uur, zolang het kan en verantwoord is mag er geschaatst worden. namens bestuur veel schaatsplezier

IJsmeting 18 december 2022

Vanmorgen opnieuw de ijsdikte gemeten. Helaas hebben wij geconstateerd dat het ijs nog niet veilig genoeg is. De ijsbaan zal dan ook niet open gaan. Heel jammer. op naar de volgende vorstronde, wij houden de moed erin.

ijsmeting 13-12-2022

onze ijsmeesters hebben op 13 december de eerste meting gedaan. het ijs is dan 3cm dik. ‘ Het moet nog even doorvriezen….

het gaat nu toch echt gebeuren !!!

Het is eindelijk zover. Vandaag de laatste ijsmeting gedaan. En jawel we hebben de 7 cm gehaald. Dus we kunnen Schaatsen. Vanaf vrijdag 12 februari om 15:00 gaat de baan open. Wij hanteren andere  openingstijden door Corona. Dus deze wijken af van de op de site vermeldde tijden. Houdt hier rekening mee. Hieronder staat het protocol, de openingstijden en de entreeprijzen die wij gaan hanteren. Maatregelen in verband met Corona Wat is er mooier dan schaatsen op een mooie en veilige natuurijsbaan in winterse sferen? Als bestuur van de Stichting IJsbaan ’t Goor in Marienheem hebben wij de afgelopen tijd Lees verder…

vrijwilligers gezocht !!!

Vrijwilligers gezocht!! de omstandigheden dat wij de ijsbaan open kunnen doen lijken gunstig. Daarom zijn op zoek naar vrijwilligers die een uurtje of 2 uurtjes achter de kassa/ koffie to go verkoop willen helpen. zodat we in deze coronatijd toch nog plezier kunnen beleven van deze winterse omstandigheden. meld je aan via contacten of facebook.

ijsmeting 09-02-2021

Gisteren de eerste meting op de baan verricht. Het ijs is nu bijna 4cm dik. Dus nog even geduld!!

de weersvoorspellingen

De komende dagen zal het spannend worden. Hoeveel sneeuw zal er vallen? Hoe hard zal het werkelijk gaan vriezen? Hoe gaat het ijs eruit zien? Wij houden jullie op de hoogte. Corona Ook wij zijn genoodzaakt om de richtlijnen van het RIVM te hanteren.

Meting 24-01-2019

Vanmiddag hebben we 4,5 cm gemeten, dit is helaas nog niet voldoende. We hebben 6,5 – 7 cm nodig.

Stand 23 januari 2019

Afgelopen zondag was de baan perfect dicht gevroren. Woensdag konden we al een ijsdikte van 3,5 cm meten met een laag sneeuw van 10 cm! Gelukkig hebben we een mooie ruime baan sneeuwvrij kunnen maken. Laat de beloofde nachtvorst nu maar komen! Donderdagmiddag wordt de ijsdikte weer gemeten!